ROTIMAN

ROTIMAN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 353 beoordelingen
10 apr 2021 om 20:20 Top, zoals altijd!
8 apr 2021 om 20:51 Supersnel en lekker!
3 apr 2021 om 20:00 Het eten was goed warm en goed gekruid. Prima roti!
31 mrt 2021 om 16:09 Uitstekend eten, snel bezorgd. Goed van smaak en nog heel warm. Miste alleen iets van sambal, zuur, servetjes of dergelijke toevoegingen. Maar absoluut een aanrader!
29 mrt 2021 om 18:27 Lekkere roti
25 mrt 2021 om 21:58 Goeie portie en lekker warm. Het smaakte lekker, maar niet zoals de echte Surinaamse. Ik miste de kerriemassala en madamjeanetsmaak. De madame jeanet sambal erbij maakte het goed!
16 mrt 2021 om 22:28 Bah een haartje in het eten gevonden. Voor mij hoeft het dan al niet meer. Helaas na een paar happen moeten weggooien. Verder was het ook niet heel smaakvol.
12 mrt 2021 om 22:52 Ik schrijf bijna nooit reviews. De roti hier lijkt alleen maar beter te worden
12 mrt 2021 om 8:09 Ik ga ff een niertransplantatie aanvragen zo zout was het. Tempeh was ook niet zo lekker gemarineerd. Bezorging was wel top.
11 mrt 2021 om 19:37 Vel aan de kip. Veel olie in het eten!
6 mrt 2021 om 11:10 Wij hebben de tijd aangegeven. En ze ware. Optijd. Eten is heerlijk. Als je het krijgt dan is het eten goed warm.
6 mrt 2021 om 8:33 Roti was niet te eten tenminste niet voor de surinamer. Echt niet lekker